Prodat Jiné (Pozemky), Alytaus raj., Alytus, Litva, Pivašiūnai

Prodat - Cod. 27634

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 40000 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

1 ha pozemek k prodeji v okrese Alytus, obec Pivašiūnai na břehu jezera.
Plot výhody:
-ELEKTRO
-Geodeziniai měření
-Sklypas Ohraničený s dlouhým jezerem
-Asfaltuotas přístup
-Urbanizuota Area s přátelskými sousedy
-Sklypas Ideální pro stavbu domu
V blízkosti areálu je vybaven letovisko s písčitými plážemi, dětská hřiště, basketbalové a volejbalové hřiště a rekreaci
Vzhledem k tomu pozemku slibného vývoje obytných zónách, je snadné změnit účel pozemků.
Cena 70 000 €. (Cena očištěno)

Také prodal usedlost balík environmentálně její Alytaus r., Obec Pivašiūnai. Usedlost se nachází v blízkosti jezera (~ 200 metrů na délku břehu jezera). Na pobřeží je letovisko s písečnými plážemi, dětská hřiště, basketbalové a volejbalové hřiště a rekreační plochy.
Na farmě:
Usedlost se skládá z obytné budovy, tři přístavby a venkovní kuchyně. Villas úplnost - 100% .Gyvenamojo -74,72m2 dům oblast, tato oblast se skládá ze tří místností, kuchyní a verandou. Dřevěný dům postavený v roce 1952, je v současné době neobydlený. Dům je vytápěn na tuhá paliva, který je vybaven 2 pecí. Domov je elektřina, nejvíce zapotřebí nábytek, ale není tam žádná kanalizace a představil Vandentekio (pitná voda je studny). Dům je k dispozici zahradní ovocných stromů, maliny keřů a okrasných rostlin. Usedlost lze přistupovat pomocí zpevněné silnici a několik set metrů od nezpevněné cestě. V trenér vesnice běží.
Na pozemku:
Pozemek - 2,42 ha (kolem usedlosti na prodej). Také v blízkosti usedlost įsidriekęs dalších 0.542 hektarů půdy. Oba pozemky jsou ideální pro zemědělské nebo home / rekreační domy v budově.
O města: Pivašiūnai - obec okresu Alytus na severovýchodě, to znamená Pivašiūnai požehnal. Panny Marie kostel Nanebevzetí (postavena v roce 1825,. Slavný obraz Panny Marie)., Pakalnės kaple (1853), Starý Trakai a bývalá rezidence benediktinský je Pivašiūnai střední škola, hudební škola, knihovna, pošta. Pivašiūnai známý pro své St. Panny Marie svátek přes travnatý, když přijde obdržel tisíce věřících.
Cena 55 000 € (cena upravena)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB