Prodat Jiné (Podnikání), Vilniaus, Vilnius, Litva, Kalno g. 4, Pagiriai, Vilnius, Lietuva

Prodat - Cod. 26469

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 5280000 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: Concrete

Litva je členským státem EU, hospodářský růst a stabilní právní předpisy systém umožňuje Litvu jako jeden z nejatraktivnějších zemí v EU pro potenciální rozvoj podnikání. Zavedením podnikání v Litvě bude vaše společnost dostat do všech trhu EU. Litevský zákon systém umožňuje zahraničním investorům získat povolení legálnímu pobytu v zemi, jakož i povolení k cestování ve všech zemích EU a schengenského prostoru.

Vynikající investice PŘÍLEŽITOST
Paremo investovat s potěšením představuje jedinečný pozemek zasahuje na celkem 5,28 ha, má nastínit plánování souhlas s celkem 15.474 čtverečních stop / průmyslových prostor vhodných pro rekonstrukci pro logistiku, skladování, servis těžkých vozidel a opravy budov.
Traktu pozemku se nachází v obci Pagiriai, Vilnius region, Litva je existující dobře známé a prosperující trh. Nachází se v blízkosti hlavního litevského dálnice A1 a jen 13 km vzdálenost od centra města Vilnius, místo poskytuje důležitost pro okupanty a výborné dopravní napojení na celostátní dálniční síť.
Umístění a stávající zařízení této nemovitosti činí prime pro podnikání nebo obchodní růst se zavedenou obchodní dopravy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB