Prodat Jednopokojový, Trakai, Vilnius, Litva, Trakai

Prodat - Cod. 27933

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 30 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 4

Byt v Trakai (1 místnost) v jezeře. V historickém hlavním městě Litvy - Vilniusu, v blízkosti nejvíce. Město je obklopeno jezery na všech stranách.
K prodeji zrekonstruovaný, uklízení Studio 30 m² plocha bytu. Byt se nachází v centru města, vyměnit vodovodní potrubí, nová elektroinstalace, izolované stěny a stropy, balkon.
Dveře, přední dveře byly zamčené na číselným kódem. Mezi další výhody. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu, který má 4 patra.
Přineste své věci a žít.
Byt je velmi světlý, v blízkosti jezera. 1 min. Cesta k jezeru (Beach).
K bytu náleží postupem stanoveným v suterénu.
Schodiště dát do pořádku.
Střecha domu dát do pořádku, vložena nová okna schodiště.
Rok výstavby: 1964.
Je vhodné k životu, jako: dobře rozvinutou infrastrukturou. Pohodlnou komunikaci s městem Vilnius. Velmi blízko mateřské, základní a střední školy (Litevský, rusky, polsky), ambulance, lékárna, komunitní centrum, obchody.
Prior Lake - 1 minuty, na hrad - 3 minuty do Běloruska - 50 km, do Polska - 140, Vilnius - 20 km Kaunas - 90, Kaliningrad - 140 km. Autobusová zastávka - 2 minuty, nádraží - 5 minut chůze do zdravotního střediska - 5 minut do nemocnice - 3 minuty. Ideální místo pro bydlení a rekreaci. Ve středu je obchod Maxima, Eurovaistine. Před milovaný se nachází na břehu jezera gruzínské restaurace (penzion) - 3 minuty. Trakai - to je historický kapitál Litvy. Trakai navštěvuje mnoho turistů z celého světa.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB